O nouă ediție a Cupei „Iacob Ciachir” se va desfășura sâmbătă la Ungheni

Hipismul revine la Ungheni. Sâmbătă, 16 septembrie, la Școala de Hipism din Ungheni, va avea loc ce-a de-a IV ediție a Cupei „Iacob Ciachir”, dedicată celui care a fondat ferma de cai, celui care a susținut și promovat hipismul la Ungheni – Iacob Ciachir.

Evenimentul de anul acesta va include competiții la hipism, cu participarea călăreților profesioniști din Republica Moldova și a discipolilor Școlii de hipism din Ungheni și un simpozion privind istoria hipismului la Ungheni și rolul cailor în istoria municipiului

Startul va fi dat la orele 11:30, la Școala de hipism din municipiul Ungheni (Ungheni Deal)

Cupa „Iacob Ciachir” este desfășurată în cadrul proiectului „Alege să fii Tânăr Ambasador în Ungheni”, implementat de Asociaţia Obştească „Făclia”, în parteneriat cu Primăria municipiului Ungheni, JCI Ungheni, Consiliul Raional Ungheni și Școala republicana de hipism si pentatlon modern din Ungheni, parte a Programului „Ungheni Capitala Tineretului din Republica Moldova 2023”, finanțat de Agenția Națională pentru Tineret. Program Național al Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova.

Expresul.md

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *