Ziua Independeței din acest an va fi diferită. Cetățenii sunt îndemnați să participe la campania „Tricolorul Meu”

Imagine: Guvernul Republicii Moldova

Cetățenii Republicii Moldova sunt îndemnați să participe la campania „Tricolorul Meu”, care se va desfășura în perioada 27 august-1 septembrie, cu prilejul marcării sărbătorilor naționale Ziua Independenței și Ziua Limbii Române.

„Fie că alegeți să arborați tricolorul în fața locuinței, să vă împodobiți mașinile cu steaguri tricolore sau să îmbrăcați haine în culorile naționale – fiecare gest contează și contribuie la edificarea unei comunități unite și puternice”, a precizat Guvernul într-un comunicat de presă.

”Această inițiativă vine să celebreze și să evidențieze valorile fundamentale ale Republicii Moldova, prin afișarea drapelului tricolor în cele mai creative și originale moduri” , se mai menționează în comunicat.

Organizatorii acțiunii îndeamnă cetățenii să se implice activ în campanie și să împărtășească fotografii sau videoclipuri pe rețelele de socializare, folosind hashtag-ul #TricolorulMeu.

„Sărbătorind Independența și Limba Română, arătăm că suntem mândri de drumul pe care l-am parcurs și încrezători în viitorul european al Republicii Moldova. Să facem ca „Tricolorul Meu” să fluture în întreaga țară și nu numai, demonstrând că suntem uniți în diversitate și că iubim Moldova din toată inima”, notează organizatorii.

Duminică, pe 27 august, Republica Moldova sărbătorește aniversarea a 32-a a proclamării Independenței. Cu această ocazie, în capitală și în alte localități din țară se vor desfășura mai multe evenimente culturale.

Vedeți aici care este programul evenimentelor care se vor desfășura la Ungheni pe 27 august.

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *