Pompierii din Bravicea au beneficiat de un lot de echipament din Germania. Conducătorul postului a refuzat să ne dea detalii

Pe 9 februarie, la Postul Teritorial de Salvatori și Pompieri din Bravicea a ajuns un lot de echipament pentru pompieri din partea pompierilor voluntari din orașul Buhl din Germania, un oraș înfrățit cu raionul Călărași.

Potrivit site-ului Bravicea-calarasi.md, echipamentul constă din cagule, centuri, dulapuri, etc, care vor contribui la activitatea de zi cu zi a pompierilor voluntari.

Pentru a afla mai multe detalii despre lotul de echipament primit, Iurie Corghenci, angajat al primăriei Bravicea, care și-a asumat rolul de conducător al Postului Teritorial de Salvatori și Pompieri Voluntari din Bravicea, a refuzat să ni le ofere, menționând că nu are dreptul să divulge aceste informații.

Reamintim că Postul Teritorial de Salvatori și Pompieri din Bravicea a fost deschis în vara anului trecut. Pompierii voluntari din Bravicea, au primit atunci în dar de la salvatorii germani echipament pentru intervenții, dar și o autospecială, iar Primăria Bravicea și-a asumat toate cheltuielile pentru construcția postului propriu-zis, pe un teren public ce se găsește în imediata apropiere a primăriei.

 

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *