FOTO / Câștigătorii Hackathon-ului Urban „Oraşul tău se schimbă pentru tine. Împreună cu tine”, au fost premiați

Ieri, 24 decembrie, câștigătorii ungheneni ai Hackathon-ului Urban „Oraşul tău se schimbă pentru tine. Împreună cu tine” și-au ridicat premiile bine-meritate. Acestea au fost îmânate de însuși primarul municipiului Ungheni, Alexandru Ambros.

”Important este că voi ați participat, ați avt o poziție activă, ați avut niște idei, iar unele din inițiativele dumneavoastră ar putea să fie un început pentru alte idei”, li s-a adresat primarul câștigătărilor prezenți.

Totodată, Liliana Tincu, coordonator local EU4Moldova, a menționat că la hackaton au participat 14 echipe.  ”Înseamnă că interesul a fost foarte mare. Putem zice că spiritul civic și implicarea cetățenilor a fost la nivel”, a subliniat dânsa, după care a mai adăugat: „Vom încerca să preluăm aceste idei, să le analizăm și poate să le punem în practică. Și s-ar putea ca începând cu anul viitor  să fiți martorii la acele schimbări care vor avea loc în municipiul Ungheni”.

Cine sunt cîștigătorii Hackathon-ului Urban „Oraşul tău se schimbă pentru tine. Împreună cu tine”din Ungheni, dar și cu ce idei au venit aceștia, citiți AICI.  

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *