FOTO / Câștigătorii Hackathon-ului Urban „Oraşul tău se schimbă pentru tine. Împreună cu tine”, au fost premiați

Ieri, 24 decembrie, câștigătorii ungheneni ai Hackathon-ului Urban „Oraşul tău se schimbă pentru tine. Împreună cu tine” și-au ridicat premiile bine-meritate. Acestea au fost îmânate de însuși primarul municipiului Ungheni, Alexandru Ambros.

”Important este că voi ați participat, ați avt o poziție activă, ați avut niște idei, iar unele din inițiativele dumneavoastră ar putea să fie un început pentru alte idei”, li s-a adresat primarul câștigătărilor prezenți.

Totodată, Liliana Tincu, coordonator local EU4Moldova, a menționat că la hackaton au participat 14 echipe.  ”Înseamnă că interesul a fost foarte mare. Putem zice că spiritul civic și implicarea cetățenilor a fost la nivel”, a subliniat dânsa, după care a mai adăugat: „Vom încerca să preluăm aceste idei, să le analizăm și poate să le punem în practică. Și s-ar putea ca începând cu anul viitor  să fiți martorii la acele schimbări care vor avea loc în municipiul Ungheni”.

Cine sunt cîștigătorii Hackathon-ului Urban „Oraşul tău se schimbă pentru tine. Împreună cu tine”din Ungheni, dar și cu ce idei au venit aceștia, citiți AICI.  

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *