Diplomă și cuvinte de mulțumire pentru EXPRESUL

Echipa EXPRESUL și-a mai adăugat o diplomă în palmares, alături de cele peste 70 de diplome și oremii, obiținute de-a lungul celor 13 ani de activitate.

De data aceasta, diploma a venit din partea Primăriei orașului Cornești, fiindu-i înmânată directoarei Natalia Junghietu la festivitatea de inaugurare a proaspătului teren amenajat la Romanovca, în cadrul  Proiectului ”Cu mult dor lângă izvor”, finanțat de Fundația Comunitară Ungheni și comunitate. Romanovca face parte din Primăria orașului Cornești.
EXPRESUL a fost partener media al acestui proiect, la fel ca și în celelalte 8 proiecte realizate atât în orașul Cornești, cât și la Romanovca, cu sprijinul Fundației Comunitare Ungheni și al primăriei.
În numele locuitorilor celor două localități, primarul Vera Buga a mulțumit echipei EXPRESUL pentru „atitudine cuviincioasă și colaborare în procesul implementării proiectelor pe teritoriul celor două localități”, subliniind că astfel este promovată imaginea localnicilor, a orașului Cornești și a satului Romanovca.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

19 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *