Diplomă și cuvinte de mulțumire pentru EXPRESUL

Echipa EXPRESUL și-a mai adăugat o diplomă în palmares, alături de cele peste 70 de diplome și oremii, obiținute de-a lungul celor 13 ani de activitate.

De data aceasta, diploma a venit din partea Primăriei orașului Cornești, fiindu-i înmânată directoarei Natalia Junghietu la festivitatea de inaugurare a proaspătului teren amenajat la Romanovca, în cadrul  Proiectului ”Cu mult dor lângă izvor”, finanțat de Fundația Comunitară Ungheni și comunitate. Romanovca face parte din Primăria orașului Cornești.
EXPRESUL a fost partener media al acestui proiect, la fel ca și în celelalte 8 proiecte realizate atât în orașul Cornești, cât și la Romanovca, cu sprijinul Fundației Comunitare Ungheni și al primăriei.
În numele locuitorilor celor două localități, primarul Vera Buga a mulțumit echipei EXPRESUL pentru „atitudine cuviincioasă și colaborare în procesul implementării proiectelor pe teritoriul celor două localități”, subliniind că astfel este promovată imaginea localnicilor, a orașului Cornești și a satului Romanovca.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

19 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *