FC Costuleni dăruieşte zâmbete copiilor de 1 iunie

Daruieste un zimbet FC CostuleniClubul de fotbal FC Costuleni, din prima ligă a Republicii Moldova, este tot mai activă în societate. După ce galeria de fete a clubului a dus la bun sfârşit o acţiune de caritate înainte de Sfintele Sărbători de Paşti, acum, conducerea clubului, în frunte cu preşedintele Iurie Chirinciuc şi Dorina Bagrinovski, vor organiza o adevărată sărbătoare pentru toţi copii din localitatea Costuleni.
Acţiunile FC Costuleni sunt prilejuite de Ziua Internaţională a Copilului.
Astfel, miercuri, 1 iunie, de la ora 11:00, pe stadionul clubului FC Costuleni din localitate, locul unde va fi construită noua arenă a clubului „alb-albastru”, va fi o mare sărbătoare, cum nu a mai cunoscut micuţa localitate din Raionul Ungheni!
Cel mai de succes club de fotbal din Raionul Ungheni va organiza mai multe acţiuni sportive, dintre care şi meciuri de fotbal între copii şi juniori, cu participarea echipelor de copii ale clubului FC Costuleni dar şi echipe formate din copii ai localităţii. Organizatorii se aşteaptă la o cifră de 250 de copilaşi care vor fi angrenaţi în acţiunile FC Costuleni!
Copiii vor purta tricouri cu emblema FC Costuleni, baloane albe şi albastre, steguleţe, vor primi cadouri şi jucării, toate în campania „FC Costuleni –Dăruieşte un zâmbet!”
Sursa: www.fccostuleni.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *