VIDEO | Şoc şi lacrimi la Ungheni. Fata care s-a sinucis din dragoste a fost condusă pe ultimul drum

suicid, cuplu, Stolniceni
Captură: Pro TV Chişinău

Dumitru Onofrei, tînărul din Ungheni, care a încercat să se sinucidă împreună cu iubita sa, este în continuare în comă la spital. Părinţii minorei, însă,  şi-au înmormîntat ieri fiica. Ei spun că nu înţeleg ce a facut-o să-şi ia zilele şi că nu ştiau de relaţia ei cu Dumitru. Colegii fetei afirmă însă că aceasta se plangea că părinţii nu o înţeleg.
De două zile mama fetei nu se mai opreşte din plîns. Ea spune că a aflat despre moartea fiicei sale de 14 ani exact cînd a ajuns acasă de la Moscova. Ea venea să o ia şi pe dînsa, ca să-şi petreacă vacanţa în Rusia.
Părinţii sustin că aceasta nu avea motive să-şi pună capăt zilelor şi că  nu ştiau nimic despre relaţia fiicei lor, care învăţa în clasa a 7-a, cu tînărul de 20 de ani.
Colegii fetei spun insa altceva. Potrivit lor, fata avea o relatie de doua saptamani cu Dumitru si se plangea in permanenta ca se cearta cu tatal sau, iar prin telefon si cu mama. Parintii ii cereau sa se desparta de iubitul ei, spun colegii.
Mai mult, prietenele fetei spun că dînsa avea un conflict cu o verişoară de-a sa. Cele două  nu-l puteau împărţi pe Dumitru.
În biletul găsit de poliţişti în maşină, tînărul şi tînăra scriau: singura
Procurorii ascund bileţelul de camerele de luat vederi, dar spun ca în răvaş apare şi numele unei fete. Despre aceasta cei doi au scris că ar fi cauza necazurilor lor. Procurorul raionului Ungheni, Eduard Florea, nu exclude că ar putea fi deschisă o anchetă  penală  pentru a se vedea dacă tînăra pomenită în bileţel se face vinovată de instigare la suicid.
Dumitru Onofrei, care este student la o universitate din Chişinău, se află în continuare în stare gravă la spitalul din Ungheni. Parinţii lui au ajuns acasă pe 30 mai, de la Sankt-Petersburg, unde au fost plecaţi la muncă. Potrivit medicilor, amestecul de pastile pe care l-au consumat Victoria şi Dumitru a fost unul deosebit de toxic şi includea tablete pentru tuberculoză, analgezice dar şi antidepresante.
Cei doi tineri au fost gasiţi duminică la prînz într-o pădure din apropierea satului Stolniceni. Cadavrul fetei era în maşină, iar Dumitru, în stare gravă, la cîţiva metri de automobil. Oamenii legii au găsit o pastilă roz, o cutie de medicamente goală şi un bileţel de adio. Dumitru se află în continuare în stare de comă la spitalul din Ungheni.

Sursa: Pro TV


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *