„Singuri acasă” – primul serial de educație media din Moldova

Echipa „Centrul Media pentru Tineri” și „Abraziv” prezintă primul serial de educație media din Moldova:  „Singuri acasă”. Acesta este o comedie educativă pentru generația digitală și poate fi vizionat online pe linkul:

Serialul urmărește aventurile fraților Munteanu, Vadim și Mihaela, care sunt singuri acasă în timp ce mama lor este plecată peste hotare. Aceștia împreună cu prietenii lor învață să depășească anumite probleme și  stereotipuri, să ia decizii informate și să-și schimbe atitudinile. Serialul oferă soluții la provocările zilnice cu care se confruntă tinerii.

„Un aspect remarcabile al acestei producții autohtone este că în spate stă o echipă de 7 oameni, actori amatori și foarte mult entuziasm. Fiecare nou episod aduce în prim-plan o nouă situație, punând la încercare imaginația și ingeniozitatea tinerilor protagoniști.” – Mădălina Grosu, membră a echipei de producție al serialului „Singur acasă”.

Cele 9 episoade pot fi vizionate pe canalul de YouTube al Abraziv. Cel de-al 10 episod va fi postat la sfârșitul lunii martie și va încheia povestea fraților Munteanu.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *