A nins în mai multe regiuni ale țării, inclusiv în raioanele Ungheni și Călărași

Imagine simbol, sursa: Administrația de Stat a Drumurilor

A nins în mai multe regiuni ale țării, inclusiv în raioanele Ungheni și Călărași. Precipitațiile au fost sub formă de ninsoare și au cuprins preponderent zona de nord și centru parțial, iar începând cu seara zilei de ieri şi până în această dimineață întreprinderile rutiere S.A. „Drumuri” au efectuat lucrări de patrulare și combatere a lunecuşului.

Potrivit Administrației de Stat a Drumurilor, unitățile teritoriale au intervenit în sectoarele Ungheni, Șoldănești, Florești, Călărași, Râșcani, Ialoveni, Nisporeni, Sănătăuca și altele.

„Pe parcursul nopții, în procesul tehnologic au fost antrenate aproximativ 16 utilaje speciale, 24 de muncitori rutieri, 15,2  tone de material antiderapant manual şi 94,05 de tone de sare tehnică.  Îndemnăm conducătorii auto să circule cu prudență și să adapteze regimul de viteză la condiţiile de drum”, menţionează sursa citată.

Potrivit meteorologilor, vremea posomorâtă va continua și astăzi, iar noaptea și ziua pe arii extinse vor cădea precipitații slabe, izolat moderate, sub formă de ploaie și lapoviță. Vântul se mai liniștește și va sufla de la slab spre moderat din nord-est. Regimul termic mai scade, dar se va apropia de cel normal, cu maxime diurne ce se vor situa între +3°C și +8°C.

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *