Vedeți care este programul special de sărbători, pregătit de Primăria Ungheni

Imagine: Expresul

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Primăria municipiului Ungheni a pregătit, ca de obicei, un program special:

Pe 20 decembrie, ora 14:00, în holul Primăriei va fi organizat concursul „Gala pomilor de Crăciun”, la care vor participa instituțiile publice și meșterii populari din municipiu.

Pe 21 decembrie, ora 17:30, vor fi aprinse luminițele de pe pomul de Crăciun. Va fi prezentat un spectacol de către colectivele artistice in Ungheni. În aceeași zi, pe Piața Independenței, cu începere de la ora 16:00, va fi organizat și un Târg de Crăciun.

Pe 23 decembrie, ora 16:00, în sala mare a Palatului de Cultură va avea loc un spectacol cu participarea artiștilor de la Palatul de Cultură Ungheni și a soliștilor: Mihai Timofti, Marin Lavric, Diamanta Paterău și Alexandru Galiț.

Pe 24 decembrie, ora 12:00, în Piața Independenței va porni alaiul Festivalului „După datina străbună”, organizat de Secția Raională Cultură și Turism. Spectacolul va avea loc la Palatul de Cultură, începând cu ora 13:00.

Pe 27 decembrie, ora 15:00, în sala mare a Palatului de Cultură vor prezenta un spectacol colectivele artistice din instituție.

Pe 29 decembrie, ora 16:00, în sala mare a Palatului de Cultură va avea loc, cu concursul Ministerului Culturii, un spectacol prezentat de formația „Noroc”.

Pe 30 decembrie, ora 18:00, în sala mare a Palatului de Cultură, va fi proiectat filmul artistic „Carbon”. Intrarea – cu bilete.
La îngemănarea dintre ani, pe Piața Independenței va fi organizată Hora de sărbătoare.

În perioada sărbătorilor de iarnă (până pe 14 ianuarie), în toate zilele de sâmbătă și duminică, precum și de sărbători, între orele 16:00 și 20:00, doritorii vor avea ocazia să se întâlnească în Piața Independenței cu Fulguța și Moș Crăciun, să facă poze împreună.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *