Solstițiul de iarnă. Ce este bine să faci în cea mai scurtă zi din an pentru a avea noroc

Imagine simbol, sursa: publika.md

Solstițiul de iarnă marchează începutul iernii din punct de vedere astronomic, dar și cea mai scurtă zi din an, deoarece vom avea parte de mai puține ore cu lumină și de o noapte lungă. Astăzi, 21 decembrie, vom avea parte de 8 ore și 50 de minute de lumină naturală, iar durata nopții va fi de 15 ore și 10 minute.

În timp ce la noi, soarele se află în punctul cel mai slab, aducând cea mai lungă noapte din an. În alte părți ale lumii, soarele se află în cel mai puternic punct, aducând cea mai lungă zi din an.

Se spune că sub Solstițiu, vălul dintre dimensiuni este subțire, iar grila energetică a planetei se schimbă într-o armonie mai înaltă. Conectarea cu tărâmurile angelice și galactice poate fi mai ușoară în această perioadă a anului și, pe măsură ce anotimpurile se schimbă, și noi putem favoriza schimbarea în propriile noastre vieți cu mai multă ușurință.

Ce este bine să faci în cea mai scurtă zi din an pentru a avea noroc

Solstițiul de iarnă este una dintre cele mai importante zile din calendar, fiind celebrată în întreaga lume cu diverse ritualuri și evenimente. În țara noastră, oamenii obișnuiesc să aprindă o candelă sau o lumânare în noaptea în care are loc solstițiul, pe care o lasă să ardă până dimineață pentru că se consideră că astfel pot înfrunta întunericul și vor aduce lumină în viața lor.

Ziua în care are loc solstițiul de iarnă poate aduce noroc în dragoste celor care vor fi alături de persoana iubită sau de persoana alături de care vor să înceapă o nouă relație. În plus, se spune că în această zi nu trebuie să fii singur în casă, ci înconjurat de prieteni și familie pentru a aduce căldură și bucurie în viața voastră în această perioadă a anului și mai ales în perioada sărbătorilor.

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *