Un bărbat din Ungheni a fost scos din ghearele focului

Imagine: IGSU

Un bărbat a fost salvat de pompieri dintr-un incendiu, care a izbucnit pe strada Decebal 23 din raionul Ungheni. Potrivit Inspectoratului General de Situații Urgente (IGSU), cazul a fost înregistrat în după amiaza zilei de 19 septembrie, către ora 13:39.

Conform informațiilor, pentru stingerea flăcărilor, la fața locului a fost trimis un echipaj de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că flăcările au cuprins circa 10 metri pătrați de iarbă uscată.

În timpul intervenției, angajații IGSU au depistat și evacuat din incendiu un bărbat în vârstă de 44 de ani, care a suferit arsuri de gradul II pe suprafața corpului. Acesta a fost predat echipajului de medici și transportat la spital pentru îngrijiri medicale necesare. La moment, starea acestuia este grav stabilă. Pompieri au reușit localizarea focului la ora 13:47.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite. Potrivit datelor IGSU, 173 de persoane au fost salvate din incendiu, de la începutul anului 2023.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *