Târgul Universităților din România vine și la Ungheni

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Cea de-a XII-a ediție a evenimentului Târgul Universităților din România vine și la Ungheni, anunțul a fost făcut de Federația Tinerilor Basarabeni, scrie deschide.md.

Astfel, tinerii interesați care doresc să-și facă studiile în România pot participa la târgul ce va fi organizat, pe 4 iulie, la Ungheni, în incinta Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”, între orele 09:00 – 16:00.

În cadrul Târgului Universităților din România, absolvenții de gimnaziu, colegiu sau liceu din Republica Moldova pot obține informații despre procesul de admitere la studiile preuniversitare și universitare din România, ofertele academice ale centrelor universitare și despre activitatea asociațiilor de studenți și elevi basarabeni din cele mai mari centre universitare din România.

Menționăm că, evenimentul se va desfășura în 4 localități din Republica Moldova, pe 3 iulie la Chișinău, pe Aleea Clasicilor, între orele 09:00 – 16:00. Pe 4 iulie,  la Ungheni, în cadrul Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”, între orele 09:00 – 16:00. Pe 5 iulie, Târgul Universităților din România ajunge la Bălți, în grădina Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”, în intervalul orar 09:00 -16:00 și pe 6 iulie, la Cahul, în grădina Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu”, în același interval orar: 09:00 -16:00.

Tinerii dornici să studieze în România vor avea posibilitatea să interacționeze cu elevii și studenții care își fac deja studiile în România, membrii Federației Tinerilor Basarabeni din România și voluntarii organizațiilor de basarabeni din România.

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *