A furat lemne și le-a depozitat în beci. Isprava unui bărbat din Călărași

Foto: Inspectoratul de Poliție Călărași

Un bărbat, din Călărași, a fost prins de oamenii legii, după ce a furat lemne de pe teritoriul ocolului silvic din localitate. Cazul a avut loc la începutul lunii iunie. Astfel, în urma investigațiilor masa lemnoasă sustrasă a fost găsită în beciul domiciliului suspectului.

Potrivit informațiilor oferite de către reprezentații Inspectoratului de Poliție Călărași, aceștia au fost sesizați de pădurar, care a declarat că de la începutul lunii iunie de pe teritoriul unui canton al ocolului silvic Călărași au fost sustrași pe ascuns 12 metri steri de foc specie tare.

În urma investigațiilor operative desfășurate de polițiști, a fost stabilită că masa lemnoasă sustrasă se afla în beciul suspectului. Bănuitul în vârsta de 39 ani, și-a recunoscut vina și a declarat că masa lemnoasă urma sa fie realizată pentru obținerea unui profit, menționează oamenii legii.

Pentru săvârșirea acestei infracțiuni bănuitul riscă amendă în mărime de la 650 la 1350 unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 4 ani.

Expresul.md

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *