Start eficientizării energetice a grădiniței „Steluța” din Ungheni

De curând, a fost dat startul Proiectului „Eficientizarea energetică a grădiniței „Steluța” din municipiul Ungheni”. Acesta este realizat cu suportul financiar al Consiliului Municipal Cluj-Napoca.

Potrivit autorităților, la momentul de față, se muncește asupra izolării termice a pereților cu plăci din vată minerală pe întreaga suprafață de 2682 metri pătrați. Ulterior, vor avea loc lucrări de finisare, de vopsire a pereților, vor fi reparate treptele, vor fi schimbate burlanele etc.

Reamintim că, în anul 2022, aici a fost schimbat acoperișul, banii fiind din bugetul municipiului Ungheni. Totodată, au fost renovate sistemul de ventilație și sistemul de canalizare, au fost efectuate lucrări de amenajare a teritoriului.

Grădinița „Steluța” are cel mai vechi edificiu dintre instituțiile de educație timpurie din municipiul Ungheni, acesta fiind dat în exploatare în anul 1976. Timp de peste 45 de ani, aici nu a avut loc nici o reparație capitală. În prezent, aici sunt înregistrați 320 de copii.

Menționăm că, tot în anul curent, vor fi realizate lucrări de izolare termică a pereților la alte trei grădinițe din sectoarele: Dănuțeni, Ungheni Vale și Tineretului.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *