Mâine, la Ungheni, se va desfășura tradițională sărbătoare a sportului – „Ziua sportivului”

Şcoala Sportivă din Ungheni - Campioana diviziei A U-18 la fotbal
Imagine simbol / Şcoala Sportivă din Ungheni - Campioana diviziei A U-18 la fotbal. Sursa: FMF

Pe 27 mai, la Ungheni va avea loc tradiționala sărbătoare a sportului, întitulată „Ziua sportivului”. Astfel, unghenenii sunt invitați mâine, începând cu ora 10:00, pe terenurile de sport din municipiul Ungheni pentru a marca această sărbătoare – o sărbătoare a sportului, a stilului de viață sănătos, a mișcării.

Ca și în anii precedenți, vor fi organizate numeroase competiții, la care poate participa oricine dorește. Programul este divers, astfel ca fiecare amator al sportului, fie sportiv activ, fie suporter, să-și poată găsi genul de sport preferat.

Nu vor lipsi competițiile pe echipe: la volei, baschet, minifotbal, dar și cele individuale, la: atletism, lupte libere, ridicarea greutății, șah, joc de dame, velo-turism etc.

Vedeți în continuare Programul Sărbătorii „Ziua Sportivului 2023”:

Stadionul Municipal: Minifotbal, categoria până la 16 ani; Minifotbal, categoria generală; Ridicarea greutăți de 24 kg; Atletism; Lupte libere; Veloturism (cu începere de la ora 11:00)

Școala Sportivă Raională Ungheni: Joc de dame; Șah; Tenis de masă

Școala de Sport Municipală: Volei, bărbați

Liceul „Alesandr Pușkin”, sala de sport: Baschet, femei

Liceul „Vasile Alecsandri”, terenul de sport: Baschet, bărbați

Liceul „Gheorghe Asachi”, sala de sport : Volei, femei

De notat că avanpremiera Zilei Sportivului a avut loc pe 22 mai, cu competiții la tenis de câmp, desfășurate atât pe terenul de la Stadionul Municipal, cât și pe cel din Parcul „Micul Cluj”.📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *