Te-ai ciocnit vreodată de ”Legi Aiurea”? Ministerul Economiei așteaptă sugestiile tale

Sursa foto: Ministerul Economiiei
Ministerul Economiei al Republicii Moldova a creat o adresa electronică specială unde cetățenii vor putea trimite mesaje despre legile care aceștia le cred a fi irelevante sau care ar trebui îmbunătățite. Adresa de e-mail se numește – legi.aiurea@mded.gov.md, scrie diez.md cu referire la Ministerul Economiei.
Într-o postare a Ministerului Economiei din Republica Moldova, cetățenii au fost anunțați despre apariția unei adrese electronice dedicată raportării legilor ineficiente.

„Avem multe #LegiAiurea, reguli demodate, depășite de timp, inutile. Dar de existența multora nici nu suspectăm, deși sunt mulți oameni care sunt afectați de ele zilnic. Am decis să facem o adresă de e-mail dedicată acestui efort comun – al nostru la minister și al vostru – din societate. Ajutați-ne să vă ajutăm.”, a scris într-o postare pe Facebook, Ministerului Economiei.

Autoritățile au solicitat cetățenilor să vină cu cât mai multe explicații, prevederi și argumente, promițând la rândul lor să analizeze legile primite și să intervină unde va fi de cuviință.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *