Grație unui tractor multifuncțional achizționat de primărie, satul Costuleni va fi mai curat

Sursa foto: Primăria Costuleni

Veste bună pentru locuitorii satului Costuleni – localitatea dispune de un tractor multifuncțional care va contribui la menținerea curățeniei în sat.

„Cu bucurie vă anunțăm că localitatea noastră va avea un serviciu local de întreținere a drumurilor locale și a spațiilor verzi mai modern și dotat cu tot echipamentul necesar”, au scris autoritățile publice locale pe rețelele sociale.

Menționăm, că în luna decembrie a anului 2022, reprezentanții primăriei din localitate au anunțat că datorită unui apel lansat de Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură, localitatea va dispune de un serviciu local de întreținere a drumurilor locale și spațiilor verzi modernizat, dotat cu un tractor multifuncțional.

Andrei Rudicov, primarul localității Costuleni, spunea pentru ziarul Expresul că prin câștigarea acestui proiect și odată cu achiziționarea unui tractor cu utilajele necesare, vor avea o infrastructură îmbunătățită, care va favoriza dezvoltarea localității și a nivelul de viață a locuitorilor din satul Costuleni.

Valoarea totală a investiției este 982 mii 200,00 de lei, 785 mii 800,00 de lei este suma subvenției acordate de Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), iar 196 mii 400,00 de lei este contribuția primăriei Costuleni.

Gabriela Boxan

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *