Spitalul Raional din orașul Călărași a fost reabilitat termic

Spitalul raional Călărași este reabilitat energetic. Pe 17 februarie a avut loc recepția finală a lucrărilor efectuate în cadrul proiectului ,,Reabilitarea energetică a clădirii IMSP Spitalul Raional” din orașul Călărași.

Potrivit unui comunicat de presă, valoarea totală a proiectului constituie puțin peste 1 milion de lei și este susținut în cadrul Apelului de Propuneri de Proiecte nr.3, în domeniul eficienței energetice și valorificării surselor de energie regenerabilă adresat solicitanților de finanțare din sectorul public.

În cadrul proiectului au fost efectuate mai multe lucrări de eficiență energetică: au fost înlocuite ferestrele și ușile exterioare, cu suprafața totală de 206,94 m2; au fost izolați termic pereții exteriori cu suprafața totală de 818 m2; dar și lucrări de renovare a copertinei.

De menționat, că pe perioada implementării, beneficiarului i-a fost asigurată asistența tehnică ce include raportul de audit energetic, elaborarea devizului de cheltuieli, expertiza documentației de deviz, expertiza tehnică a clădirii și servicii de supraveghere tehnică.

Notă: Agenția pentru Eficiență Energetică are misiunea de a implementa politica de stat în domeniul eficienței energetice, performanței energetice a clădirilor, precum și a valorificării surselor de energie regenerabilă, inclusiv prin atragerea și gestionarea resurselor financiare în vederea finanțării proiectelor în domeniile respective într-un mod durabil din punct de vedere al mediului înconjurător și a schimbărilor climatice.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *