O prestație impresionantă a unui tânăr unghenean la concursul televizat „Românii au talent”. A obținut 4 de „DA”

Încă un tânăr unghenean ne-a făcut mândri, iar Ungheniul a devenit astfel și mai cunoscut ca oraș cultural, ca oraș al tinerelor talente.

La concursul televizat „Românii au talent”  din 17 februarie, ungheneanul Eugen Cernat s-a ales cu 4 de „DA” după ce a impresionat jurații cu mișcările sale de dans.

„Mie-era dor să văd un dansator atât de bun pe scena „Românii au talent”. Ești foarte talentat și bun în ceea ce faci”, i-a zis interpreta română Andra, care este una dintre jurați.

„Este evident că atunci când dansezi te simți în elementul tău, ești ca peștele în apă. Ești făcut pentru chestia asta”, a spus un alt jurat, actorul Dragoș Bucur.

La rândul lui, Eugen Cernat a scris pe rețelele sociale că este fericit de clipele petrecute pe scena „Românii au talent” şi de experiența nouă căpătată, mulțumindu-le tuturor celor au intrat în viața lui și l-au susținut în ceea ce face, în special fratelui său geamăn, Constantin Cernat: „…mereu m-ai motivat, m-ai corectat pentru a deveni o persoană demnă. Chiar dacă noi odată am început împreună acest drum şi ne-am dat bătuți, acuma îl voi continua pentru noi doi, pentru iubirea ce am simțit-o dansând împreună”.

Puteți citi și un articol intersant despre Eugen Cernat scris de Expresul în vara anului 2022.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *