Motiv de bucurie pentru gimnaștii din Călărași. Aceștia au adus 10 medalii de aur

Sursa foto: Cristina Lozinschi

La data de 27 noiembrie a avut loc Campionatul Național de Gimnastică. Gimnaștii Clubului Sportiv  ”Fortius Călărași” au adus 10 medalii de aur, 12 medalii de argint și 5 medalii de bronz.

În cadrul campionatului, Echipa Clubului Sportiv ”Fortius Călărași” a fost  formată din 27 gimnaști, și au prezentat 27 de numere artistice printre care 2 Duete, 1 Trio și 24 de copii au fost solo.

Cristina Lozinschi antrenoarea gimnaștilor a scris pe rețele de socializare că ”A fost o zi deosebit de importantă pentru mine ca antrenoare a acestor copii minunați. Munca colosală de zile, săptămâni, luni, la unii și ani – au adus uimirea, aplauzele, fascinația celor prezenți la acest eveniment, a juriului, a părinților și îndeosebi a mea. Am acumulat emoții profunde și experință atât de importantă pentru toți! Mulțumesc părinților pentru implicare și munca depusă și desigur vouă bravilor noștri gimnaști pentru munca zilnică, stăruință, răbdare, seriozitate, ingeniozitate, creativitate și desigur dorința de a dezvolta talentul”.

De asemenea, Irina Dodi,  mămica unui copil care a participat la campionat. Și-a exprimat admirația pe rețelele de socializare. ”Cînd eram mică, îmi plăcea gimnastica dar nu am avut posibilitatea de a practica acest sport, însă visul meu l-a împlinit el, băiatul meu. Îi mulțumesc lui bunul Dumnezeu că mi te-a dat scumpul și campionul nostru. Mulțumim din suflet doamnei noastre antrenoare Cristina Lozinschi pentru munca, stăruință și încrederea depusă mulțumim pentru că i-ați oferit șansa de a lua locul 1.

 

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *