350 de sportivi din țară, dar și de peste Prut, au participat la turneul Internațional de Judo – Cupa Călărași 2022

Sursa foto: Primăria municipiului Călărași

Turneul, care s-a desfășurat timp de două zile, pe 16 și 17 decembrie, în incinta Școlii sportive „Mihai Viteazul”, a adunat echipe de judocani atât din Moldova, cât și din România. La competiție au participat 21 de echipe, care au adunat la start 350 de sportivi.

Echipa de judo din Călărași a reușit să cucerească mai multe medalii, printre care patru de aur. (Ion Bobeico, Cupcea Daniil, Arhip Daria, Strună Evelina, Gorbuleac Marco), patru de argint și 12 medalii de bronz. Astfel, după clasamentul pe echipe, echipa de judo din Călărași s-a situat pe locul III.

„Sportivii călărăşeni din nou ne-au bucurat cu rezultate frumoase, astfel cucerind 20 de medalii de locurile I,II şi III”, a scris pe rețelele sociale, reprezentanții Consilului Raional Călărași.

La finele evenimentului, copii au primit daruri din partea Federației de Judo din Republica Moldova. De subliniat că responsabil de organizarea turneului a fost antrenorul de judo, Ion Bobeico.

”Niciodată nu a fost un număr atât de mare participanți în istoria Calarașului. Sunt mulțumit de rezultat, locul 3 după clasamentul pe echipe, deși am fost la un pas de a fi primii. Unii sportivi au fost foarte aproape de medalii însă emoțiile și norocul nu a fost de partea lor. Vom munci mult mai mult asupra greșelilor. Avem scopuri mărețe, ne dorim cu toții să ajungem cât mai departe la campionatele europene și mondiale și de ce nu visul olimpic”, a declarat Ion Bobeica pentru Expresul.

De asemenea, evenimentul a fost desfășurat cu suportul Consiliului Raional Călăraşi şi conducerea Şcolii Sportive ”Mihai Viteazul”.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *