Întreprinderile municipale din Ungheni sunt, în mare parte, pregătite de activitate în condițiile iernii

Sursa foto: Evz.ro

Primăria Ungheni informează că întreprinderile municipale sunt, în mare parte, pregătite de activitate în condițiile iernii.

În depozitele Sectorului de amenajare sunt deja depozitate 700 de tone de amestec antiderapant. Iar echipamentele din dotare – un autogreder, două tractoare MTZ cu lopată, un tractor cu lopată pentru trotuare, împrăștietor de material antiderapant – sunt pregătite să intervină în caz de necesitate.

Totodată, dacă va fi necesar, vor fi implicate la eventuale deszăpeziri alte două autogredere, două bobcaturi, un tractor cu lopată, un mecanism de împrăștiat material antiderapant pentru trotuare. În acest sens, există deja înțelegerea cu întreprinderi private din Ungheni.

Este gata să furnizeze agentul termic și SA „Comgaz-Plus”. Pe parcursul verii au fost efectuate toate lucrările necesare atât la centralele termice, cât și în instituțiile publice, astfel ca, odată cu începerea sezonului de încălzire, să nu existe probleme.

Reamintim că, în conformitate cu actele normative ale Republicii Moldova, furnizarea agentului termic începe în momentul în care temperatura medie a aerului este, în medie, mai mică de 8 grade Celsius trei zile consecutiv.

Sunt pregătite de activitate în condiții de iarnă și celelalte întreprinderi municipale, prestatoare de servicii populației: „Apă-Canal” și „AVE Ungheni”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *