Valeria Marcu despre participarea ei la Vocea României: „Aș vrea să pot descrie momentul pe care l-am trăit, dar nu găsesc cuvinte potrivite”

Sursa foto: Facebook, Valeria Marcu

O tânără ungheneancă a reușit să întoarcă toate cele patru scaune ale juriului din cadrul emisiunii „Vocea României”.

Este vorba despre Valeria Marcu, originară din orașul Ungheni, absolventă a Liceului „Gheorghe Asachi”, care este stundentă la Academia de Muzică Teatru și Arte Plastice din Chișinău. Tânăra a fost însoțită de mama ei, Stela Marcu. „Emoții de nedescris, bucurie și împlinire – asta am trăit alături de Valeria, la Vocea României”, a scris ea, ulterior, pe o rețea socială.

În cadrul emisiunii, Valeria a interpretat piesa ”Rabdă inimă”, iar primul jurat care s-a întors a fost Irina Rimeș. „Cumva, în interepretarea ta, mă regăsesc pe mine… Eu ți-am dat prima încredere. Sper ca asta să conteze. Foarte mult îmi doresc să vii în echipa mea”, a spus Irina Rimes.

„Aș vrea să pot descrie momentul pe care l-am trăit, dar nu găsesc cuvinte potrivite. Bătăile exagerate ale inimii mele și doza de adrenalină n-o s-o pot uita vreodată, la fel ca și bătălia dintre cei patru jurați. Mă bucur că am ajuns la inimile celor de acasă și că am putut convinge cinci oameni care nu mă văd, să mă aleagă doar auzindu-mă, asta pentru mine e un succes bine punctat”, a declarat Valeria Marcu pentru Expresul.

Ungheneanca a mai povestit că până a întoarce 4 scaune au fost câteva etape de preselecții care sunt decisive, au fost momente de triere, ore de filmări, sesiuni de interviuri și multe ore de muncă cu vocal coach-ul. „Momentan pot spune că trăiesc cele mai frumoase momente din viața mea și că totul de abia acum începe, după atâtea emoții pe care le-am depășit cântând în față a 4 scaune întoarse. Am impresia că deja nimic nu este așa de greu cum pare dar desigur că undeva există frică de un eșec, însă asta mă motivează și mai mult”.

Potrivit ei, „Vocea României” e o nouă cale spre succes, e un concept care necesită extrem de multă pregătire și dedicație. „Și când spun asta nu o zic doar de ochii lumii dar pentru ca așa și este. Prin intermediul acestui show am descoperit în mine noi abilitați de a crea și de a impresiona, am făcut imposibilul să devină posibil”, a mai spus tânăra.

Toți cei cinci antrenori au luptat pentru Valeria, iar ea în final a ales-o pe Irina Rimes.

Prestația Valeriei Marcu poate fi văzută AICI


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *