Consumatorii din Călărași vor achita mai mult pentru apă și canalizare

Imagine simbol, sursa: telegraph.md

Astăzi, 12 august 2022, în cadrul ședinței publice a Consiliului de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), au fost avizate noile tarife privind cuantumul tarifelor pentru furnizarea/prestarea serviciului public de alimentare cu apă, de canalizare și de epurare a apelor uzate pentru anul 2022.

În acest context s-a decis că consumatorii din Criuleni și Călărași vor plăti mai mult pentru serviciul de alimentare cu apă și de canalizare.

Locuitorii din Călărași vor achita pentru serviciul public de alimentare cu apă – 19,97 lei pentru metru cub, cu 84 de bani mai puțin decât cel solicitat, însă cu 2,53 lei/m3 mai mare ca cel în vigoare, și pentru serviciul public de canalizare – 15,07 lei/m3 , cu 2,33 lei/m3 mai mic decât a fost solicitat, dar cu 0,57 lei/m3 mai mare decât actualul tarif.

În cazul locuitorilor din Criuleni, cuantumul tarifelor constituie 13,70 lei/m3, atât pentru serviciul public de alimentare cu apă, cât și pentru serviciul public de canalizare și de epurare a apelor uzate.

Sursa: anre.md

 

 

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *