#560 / Avocatul Vasile Lupu, cel care atunci când urcă pe scenă, devine Vasile Lupu Cetireanu

Bine v-am regăsit! Vă invităm să audiați o nouă serie a podcastului 560, unde vorbim cu oamenii ai căror fapte inspiră și care, într-o anumită măsură, se implică în dezvoltarea și promovarea orașului Ungheni.

Invitatul de azi este unul deosebit, de altfel ca și toți invitații pe care i-am avut până acum. Este vorba de avocatul și cantautorul Vasile Lupu .

Vasile Lupu este omul pe care Dumnezeu l-a înzestrat cu multe abilități. Este un om al culturii legale. A studiat la facultatea de arte, iar după doi ani și-a dat seama că vrea să studieze și jurisprudența pentru a-și face singur dreptate. A lucrat 3 ani ofițer de urmărire penală, după care a luptat în războiul de pe Nistru. Reîntors, a lucrat șase ani procuror, apoi 14 ani a fost judecător, iar din 2016 încoace este avocat.

Pe lângă toate acestea, avocatul Vasile Lupu, cela care devine Vasile Lupu Cetireanu atunci când urcă pe scenă, știe să mânuiască foarte bine chitara, dar și alte instrumente muzicale, să compună texte pe care să le pună pe note și să le cânte, să scrie epigrame, poezii, poeme. A scos de sub tipar o carte și a înregistrat și un album de muzică.

Cum le reușește pe toate și cum poate să îmbine muzica cu jurisprudența, ascultați podcastul 560.

 

Alte podcasturi din seria #560, puteți audia AICI. 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *