Podcast #560 / Aliona Manciu: „Fiecare din noi este o femeie de succes”

În cea de a treia serie a Podcastului #560 discutăm cu Aliona Manciu, șefa serviciu asistenţă metodologică de specialitate la Biblioteca Publică Raională „Dimitrie Cantemir” din Ungheni.

Deși a absolvit pedagogia și a activat 4 ani ca profesoară, iată că-n ultimii 14 ani, în fiecare zi de lucru, Aliona Manciu pășește pragul bibliotecii. Ce a determinat-o să-și aleagă acest domeniu și de ce consideră că data de 08.08.2008 este una cu noroc pentru ea, aflați în acest episod.

Tot în podcastul nostru veți afla de ce eroina noastră își dorește să deschidă un centru de dezvoltare pentru copii și cine este, în viziunea ei, o femeie de succes.

 

Reamintim că în Podcastul #560 vorbim cu oameni ai căror fapte inspiră și care, într-o anumită măsură, se implică în dezvoltarea și promovarea orașului Ungheni. Alte episoade din această serie au fost realizate cu Aliona Leșanu și Veronica Rotari.

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

  • Aliona Manciu este un adevărat profesionist care pe lângă faptul că activează la bibliotecă, mai contribuie și la dezvoltarea comunităților din Republica Moldova prin intermediul bibliotecilor. Implementează proiecte de succes, cu un impact valoros pentru comunități. Să fie cu Doamne ajută și la realizarea visului de a deschide un Centru de dezvoltare pentru copii, cu siguranță va reuși. Un om valoros pentru Biblioteca Publică Raională „Dimitrie Cantemir” din Ungheni.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *