Corpul neînsuflețit al fetei care s-ar fi înecat aseară în râul Prut este de negăsit

Sursa foto: Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI

Fata de 15 ani, care se presupune că s-a înecat în rîul Prut, în seara zilei de ieri, 28 iulie, așa și nu a fost găsită.

Scafandrierii Inspectoratului General de Situații Urgente din raionul Ungheni efectuează scufundări subacvatice pentru recuperarea corpului neînsuflețit al acesteia.

Astfel, pe parcursului serei de 28 iulie scafandrierii au lucrat mai multe ore, însă corpul minorei nu a fost găsit. Lucrările au fost suspendate pe parcursul nopțiim iar începând cu dimineața zilei de 29 iulie echipa de salvatori a reluat căutările subacvatice. Însă până la această oră corpul minorei nu a fost depistat și acțiunile scafandrierilor continuă. Circumstanțele cazului sunt cercetate de organele de drept.

Reamintim că în seara zilei de 28 iulie, angajații IGSU au fost alertați pentru a recupera corpul neînsuflețit a unei minore în vârstă de 15 ani, care se presupune că s-ar fi înecat în râul Prut în apropierea satului Petrești. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:21. Potrivit primelor informații fata a intrat în apă să se scalde însoțită de mai mulți prieteni. Ceilalți copii care erau cu ea au ieșit, însă fata nu a mai fost văzută. Alertați salvatorii au intervenit la fața locului pentru efectuarea lucrărilor subacvatice.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *