Vedeți cine sunt cei mai buni elevi ai anului 2022

Săptămâna trecută la Ungheni, au fost aleși cei mai buni elevi ai anului de studii 2021- 2022. Astfel în urma evaluării probelor de concurs și a punctajului acumulat, juriul a oferit titlul de ”Elevul Anului”- Dianei Doroftei de la  Liuceul ”Vasile Alecsandri” și ”Liceanul Anului” lui Andrian Onofrei, de la același liceu, acesta din urmă a fost ”Elevul Anului” în 2021.

La concurs s-au înscris 18 elevi din 10 instituții școlare din raion, dintre care 12 elevi din treapta gimnazială au concurat pentru titlul onorific ”Elevul Anului”  iar pentru ”Liceanu Anului” au concurat 6 elevi din treapta liceală.

Potrivit organizatorilor la prima probă din concurs au fost evaluate dosarele participanților, unde concurenții și-au adunat cele mai frumoase rezultate obținute în anul curent de studii. De asemenea o altă probă, în care au fost evaluate istețimea și ingionizitatea, a fost testul de inteligență.

Astfel în etapa finală au fost admiși 16 concurenți, iar în cadrul ultimei probe fiecare concurent și-a prezentat pasiunea și tangențele pe care le are acestea cu așteptările sale de viitor. ”Toți participanții au avut o prestație frumoasă iar la etapa locală au fost selectați cei mai buni elevi”, au mai menționt organizatorii.

Editor: Gabriela Boxan

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *