La Călărași a fost relansat concursul de fotografie online

Consiliul Raional Călărași, în parteneriat cu orașul înfrățit Buhl din Germania, au reluat concurs online de fotografie, cu genericul “Acasă la Călărași”. Acest concurs este organizat cu prilejul aniversării a 30 de ani de colaborare între aceste două orașe și este dedicat tuturor amatorilor de fotografie, din raionul Călărași.

Potrivit organizatorilor, esența concursului constă în selectarea celor mai frumoase 3 fotografii trimise online către o platformă web special creată pentru desfășurarea acestuia.

Startul concursului a fost dat pe 20 mai, iar atașarea fotografiilor va fi disponibilă până la data limită 15 iunie,iar învingătorii vor fi selectați prin votul online.

Astfel, premiul pentru locul I va fi o călătorie pentru două persoane în orașul Bühl la Festivalul Prunelor, care se va desfășura în luna septembrie. Premiul include zborul tur – retur cu avionul, cazare și bani de buzunar. Premiul pentru locul II este de 100 Euro, pentru locul III – 50 euro și pentru locurile IV – X – un pachet surpriză de la banca Volksbank Bühl.

Apropo, doar persoanele care își au domiciliul sau viza de reşedinţă în raza raionului Călărași vor fi declarați câștigători. În ceea ce privește persoanele care nu își au domiciliul în raionul Călărași, au dreptul de a participa la concurs, însă aceştea nu vor putea fi premiaţi. Vârsta minimă admisibilă a participantului este de 16 ani.

Amintim că acest concurs a fost lansat în primăvara anului 2020 însă a fost sistat din cauza restricțiilor cauzate de situația epidemiologică binecunoscută.

Editor: Gabriela Boxan


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *