Maia Sandu a sădit puieți de stejar la Țibirica

Sursa: https://www.facebook.com/maia.sandu

Maia Sandu, președinta Republicii Moldova, împreună cu un grup de tineri a sădit puieți de stejar în preajma satului Țibirica. Într-o postare de a sa pe Facebook șefa statului a îndemnat oamenii să se implice și să ajute la înverzirea comunității.

„Împreună cu un grup de tineri entuziaști și ambițioși, am sădit puieți de stejar pe un teren din preajma satului Țibirica, raionul Călărași. Un hectar din cele o sută de mii, pe care ne-am propus să le plantăm în Moldova în următorii ani. Ne-am alăturat, astfel, primelor acțiuni de împădurire pentru anul 2022, lansate de Ministerul Mediului. Puieții pe care i-am sădit vor crește în locul unor copaci ce au fost tăiați pentru că erau uscați”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Faceebok.

Acțiunea din data de 3 aprilie este o continuare a Campaniei naționale pentru înverzirea plaiului, care toamna trecută a mobilizat oameni de toate vârstele și din toate regiunile țării. „Vă mulțumesc tuturor pentru implicare și vă îndemn să nu ne oprim din acest drum. Devino un promotor al împăduririi și ajută comunitatea ta să înverzească. Fii un exemplu și implică-te! Doar împreună putem lăsa generațiilor viitoare o țară verde, curată și sănătoasă”, a mai scris șefa statului.

Editor: Gabriela Boxan

 

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *