Empowering Youth Hackathon: de la idee la un startup de succes

Tinerii care își doresc să afle cum se construiește un startup de succes sunt invitați să se înscrie la Empowering Youth Hackathon. Timp de 48 de ore, aceștia vor fi ghidați de cei mai buni experți în domeniul startupurilor, vor crea parteneriate și se vor conecta cu mentori din  Estonia, Spania, Liban și Moldova.

În cadrul Empowering Youth Hackathon, care va avea loc în perioada 6-8 mai, tinerii începând cu vârsta de 18 ani vor fi îndrumați cum să ajungă de la o idee de startup la un prototip funcțional.

 Hackathonul este un eveniment cu o durată de 48 de ore, în cadrul căruia, participanții transformă ideile lor de startup într-un MVP, având suportul și ajutorul mentorilor ori de câte ori au nevoie de el. La finalul celor 3 zile, echipele realizează un pitch, prin care prezintă juraților prototipul dezvoltat în cadrul hackathonului.

Cele mai bune echipe vor fi premiate și vor putea continua dezvoltarea ideii lor de startup în cadrul programului de Pre-Accelerare Yep!Moldova.

Empowering Youth Hackathon se va desfășura offline, la Artcor/Mediacor, iar toate costurile de participare sunt acoperite de către finanțatori.

Doritorii sunt invitați să se înregistreze individual sau cu echipa, până pe data de 30 aprilie. Dacă aplicanții nu au o idee sau echipă, aceștia vor fi ajutați de către mentorii hackathonului să formeze una.

Mai multe detalii despre Empowering Youth Hackathon găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Empowering Youth Hackathon Vol. 4 este organizat de Yep!Moldova și Garage48, cu suportul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Estoniei în cadrul Fondului pentru Dezvoltare și Ajutor Umanitar.

NOTĂ: 

Yep!Moldova dezvoltă early stage startups și acordă susținere antreprenorilor care vor să lanseze produse ce pot fi accesate world wide, conectând o rețea europeană de mentori și investitori. Începând cu anul 2016, Yep!Moldova a organizat 7 ediții de Pre-accelerare, 10 Hackathoane și Ideathoane, 100 de evenimente locale, regionale și internaționale, pentru elevi, studenți și antreprenori inovativi, la care au participat peste 8000 de persoane.

Garage48 are o experiență de peste 12 ani, a organizat peste 250 de hackathoane în 43 de orașe și 26 de țări de pe tot globul. În cadrul acestora au fost lansate peste 2000 de idei și au fost construite aproape 100 de prototipuri.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *