A început înscrierea copiilor în grădinițele din Ungheni

Începând cu 1 aprilie, primăria municipiului Ungheni recepționează cererile cu actele aferente pentru înscrierea copiilor în cele 7 (șapte) grădinițe din localitate. Ca și în anii precedenți, depunerea actelor se poate face online.

Astfel, părinții care au copii cu vârsta de doi ani și vor să-i înscrie la una dintre grădinițele din municipiu, trebuie să scrie o cerere (modelul îl găsiți pe pagina web web a primpriei), pe care să o expedieze, împreună cu toate actele necesare: copia adeverinței de naștere a copilului, copiile buletinelor de identitate ale părinților/tutorelului, cu viza de reședință în municipiul Ungheni sau având contract de locațiune, certificatele de la locul de muncă al părinților) pe adresa de email: gradinita.ungheni@gmail.com

Toate actele pot fi scanate sau fotografiate pentru a fi expediate la primărie. Expreditorul va primi răspunsul: „Recepționat”, ceea ce înseamnă că actele au ajuns la reponsabilul primăriei.  Prima ședință de examinare a cererilor va avea loc la finele lunii mai. Anul școlar în grădinițe începe la 1 septembrie.

Autoritățile publice locale atenționează că la înscrierea copiilor în grădinițe nu se percep taxe de înscriere și este interzisă discriminarea după orice fel de criteriu.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *