Campania „Masa Bucuriei” va fi organizată şi la Călăraşi. Doritorii sunt așteptați să doneze produse alimentare pentru nevoiași

Imagine simbol

Misiunea Socială „Diaconia” împreună cu parohia Sf. Cuvioasa Parascheva din orașul Călărași organizează Campania ”Masa Bucuriei”.

Astfel, sâmbată,16 aprilie, la magazinul Fidesco din orașul Călărași, vor fi prezenţi voluntarii care vor explica localnicilor ce conține această campanie pentru ca aceștia să fie motivați să doneze produse alimentare pentru nevoiașii din Călărași. Iar toate aceste alimente vor ajunge pe masa celor nevoiași în perioada sărbătorilor pascale, anunță Dumitru Rusu, parohul bisericii „Sf. Cuvioasa Parascheva” din orașul Călărași.
„Masa Bucuriei” este o campanie de Paşti care este menită să susţină oamenii nevioaşi din parohiile Mitropoliei Basarabiei. De regulă, în această campanie este implicată și biserica din Boghenii Vechi, raionul Ungheni.

Acestă campanie este organizată al 13-lea an consecutiv și este cel mai mare proiect național de solidaritate socială în sprijinul oamenilor nevoiași, în special al bătrânilor singuri.

„Campania din acest an va fi una de amploare la nivel național, întrucât implică toate rețelele mari de supermarketuri, zeci de prestatori de servicii sociale, ONG-uri, comunități.
Pe 16 aprilie, Diaconia împreună cu Banca de Alimente, alți parteneri și desigur miile de voluntari vă îndeamnă oamenii să doneze alimente. „Fiecare donație înseamnă ziua de mâine pentru cei pe care îi ajutăm”, a menţionat Igor Belei, directorul executiv la Misiunea Socială „Diaconia”.

„Toți cei care doresc să se alăture campaniei, sunt invitați să aleagă o formă de implicare în susținerea oamenilor afectați de sărăcie și foame, pot dona produse alimentare neperisabile pentru oamenii nevoiași în unul dintre magazinele implicate”, a venit cu un apel preotul Dumitru Rusu.

Editor: Gabriela Boxan


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *