ANRE a creat o hartă interactivă unde sunt afișate prețurile la carburanți în toate benzinăriile din țară

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a lansat o hartă interactivă, pe care sunt afișate informații despre tarifele actuale care sunt afișate la stațiile de alimentare din țară. Datorită acestui instrument, pot fi găsite prețurile pentru benzină, motorină și gaz lichefiat.

Pe harta interactivă sunt disponibile toate stațiile de alimentare de pe teritoriul țării, din toate raioanele, iar datele sunt actualizate zilnic.

În această ordine de idei, oricare șofer poate găsi o stație alimentară cu prețuri rezonabile.

Spre exemplu, în raionul Ungheni, în dimineața zilei de azi, 18 martie, cel mai mic preț la benzină și motorină a fost afișat la o benzinărie din orașul Ungheni. La TLX, atât benzina, cât și motorina poate fi cumpărată cu 26.40 lei. Iar preț mai mic la gazul lichefiat l-a afișat benzinăriile din satele Petrești și Sculeni – 15.90 lei.

În raionul Călărași, mai multe benzinării au afișat prețul pentru un litru de benzină 27.00 lei, iar pentru motorină – 26.13 lei, acestea fiind cele mai mici prețuri. Iar cel mai mic preț la gazul lichefiat l-a afișat TRICORD LUX – 15.90 lei.

Harta a fost lansată la începutul lunii martie și a fost creată pentru a ajuta refugiații ucraineni săă se documenteze despre stațiile peco care sunt în țară și care sunt prețurile. Desigur, de această hartă poate să beneficize orice cetățean, accesând site-ul ANRE, la secțiunea ecarburanți.anre.md

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *