Află diferența dintre depunere dosar cetățenie română cu JustConsult și fără ajutor

Procesul de depunere dosar cetățenie română este unul complicat pentru cineva care nu cunoaște procedura. Există diferențe colosale între depunere prin intermediul JustConsult și fără ajutorul unui profesionist. De ce? Pentru că acest proces necesită multă meticulozitate și atenție.

Cum arată procesul de depunere a dosarului dacă o faci de unul singur?

Procesul de depunere a dosarului pentru redobândirea cetățeniei române necesită întreprinderea anumitor acțiuni. Este necesar să colectezi actele de stare civilă pentru a demonstra faptul că ești eligibil pentru ca să o redobândești. Pentru aceasta trebuie să ceri de la Oficiul Stării Civile duplicatele actelor tale și a ascendenților tăi care au fost cândva cetățeni români, fiind născuți până la 28 iunie 1941 pe teritoriul României Mari. Este foarte important să verifici corectitudinea datelor din actele tale (data de naștere, numele și locul nașterii). Dacă se găsesc erori este absolut necesar să apelezi din nou la OSC pentru a ți le corecta.

După ce documentele sunt verificate, trebuie să mergi la un notar pentru a legaliza tot pachetul de acte, iar apoi – să aplici apostila pe ele. Un detaliu, care nu trebuie scăpat din vedere, este faptul că actele necesită să fie aranjate în ordinea solicitată de către Autoritatea Națională pentru Cetățenie. Dacă omiți acest detaliu, ți se creează dificultăți.

După ce este pregătit tot dosarul, te vei programa în prealabil pentru depunere în România. Este necesar să te informezi despre procedura de programare. Dacă scapi acest detaliu, riști să pleci în România în zădar.

După ce te programezi, trebuie să identifici o modalitate de a ajunge în ziua și la ora necesară, la sediul ANC.

Cum arată procesul de depunere a dosarului cu ajutorul JustConsult?

Cu ajutorul JustConsult tot acest proces se simplifică semnificativ. Abordăm situația individual și rezolvăm cazul, indiferent de dificultate.

În primul rând, vii cu pachetul de acte la oficiu, verificăm să ai toate documentele necesare, verificăm să fie corecte. Dacă identificăm erori, ne ocupăm de procedura de corectare a datelor și solicităm duplicate.

După ce actele sunt legalizate, iar declarațiile – autentificate, facem programare la Ministerul Justiției pentru aplicarea apostilei. Verificăm ca dosarul să fie complet și aranjăm actele conform rigorilor ANC.  Completăm cererea în locul tău și o anexăm la dosar.

Facem programarea prealabilă, iar dacă vrei să depui dosarul în România îți oferim transport confortabil, sigur și rapid, care îți garantează că ajungi în ziua și la ora necesară direct la sediul ANC.

Ce garanții oferă JustConsult atunci când soliciți procedura de depunere dosar cetățenie română?

Cu JustConsult vei parcurge fiecare etapă pentru redobândirea cetățeniei române conform procedurilor legale, iar astfel ai siguranța că nu îți va fi respins dosarul pe motiv de fraudare a procesului.

Semnăm contract de prestare serviciu, prin intermediul căruia ai garanția că toată procedura se desfășoară conform legii. Primești bon fiscal pentru toate taxele achitate.

Datele tale sunt în siguranță pentru că suntem singurii prestatori din această sferă, înregistrați în calitate de operatori de date cu caracter personal.

Dacă apelezi la JustConsult îți ușurezi procesul, reduci din timpul și nervii pierduți. Ai toată siguranța că procedura este respectată și nu vei avea probleme cu legea.

Ca să beneficiezi de o consultație gratuită, intră pe site-ul justconsult.md și completează formularul. Noi revenim cu un apel.

Dacă ai nevoie urgent să discuți cu un consultant din cadrul companiei, sună la numărul de telefon 022 10 50 80.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *