„Adoptă o mamă” – o campanie dedicată mamelor și femeilor din Costuleni

Imagine simbol Sursa: vulping.ro

Asociația Băștinașilor din Costuleni „Cu drag pentru acasă” a lansat campania ”Adoptă o mamă”. Aceasta a fost lansată în contextul sărbătorii internaționale, dedicate femeilor – 8 Martie. Potrivit organizatorilor, prin inițierea campaniei, își propun să fie alături de mamele și femeile aflate în situații extrem de grele, din mediul rural, pentru a le aduce, din nou, zâmbetul pe chipul lor.

„Sunt foarte multe mame care au o viață bună și își cresc copiii în căldură și armonie. Dar, din păcate, sunt și cele care nu pot face asta, pentru că nu au sprijinul necesar din partea partenerilor, pentru că au renunțat la tot și și-au dedicat viața bunăstării familiei lor sau pentru că trăiesc la sate, în condiții foarte grele”, ne spune Tatiana Clopot, administratoarea Asociației.

Astfel, membrii Asociației fac un apel către toți cei care își doresc să facă o bucurie unei mame greu încercate, să contribuie cu ce pot. „Fiecare persoană alege ce pune într-un pachet”, spune Tatiana Clopot, după care vine cu un mesaj către cei care vor să ajute: „După ce v-ați hotărât ce anume doriți să dăruiți unei mame care nu a mai primit până acum un cadou, puneți lucrurile într-o pungă sau o cutie, ambalați-o cu drag și scrieți pe ea conținutul. Asta ne va ajută, pe noi, să putem sorta corect cadourile, iar acestea să ajungă acolo unde trebuie”.

Totodată, Tatiana Clopot a menționat că toate lucrurile trebuie să fie noi, cu etichetă. „Facem cadouri, nu dăm de pomană”, a accentuat ea.

Potrivit organizatorilor, pachetul poate conține orice este necesar și de folos unei femei: cosmetice, parfumuri, eșarfe, încălțăminte, obiecte vestimentare, cărți, vouchere de cumpărături, cafea, lucruri neperisabile.

Campania de colectare va dura până la data de 25 martie.

Natalia Junghietu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *