Cel mai activ voluntar, dar și cel mai bun coordonator de voluntari sunt de la Ungheni

Cel mai reprezentativ Consiliu Raional al Tinerilor, cel mai lucrativ Consiliu Local de Tineret, cel mai activ voluntar, dar și cel mai bun coordonator de voluntari este la Ungheni.

Duminică, 12 decembrie, la Chișinău s-a organizat Gala Premiilor penmtru Consiliile de Tineret, ediția 2021, unde Consiliul Raional al Tinerilor din Ungheni a primit distincția de „Cel mai reprezentativ consiliu raional al tinerilor” iar Consiliul Local al Tinerilor din Pîrlița a primit titlul de „Cel mai lucrativ Consiliu Local de Tineret”. Tatiana Tomșa, președintele Centrului Raional de Tineret din Ungheni a primit diploma pentru cel mai activ voluntar, iar Felicia Naziru, șefa departamentului resurse umane din cadrul aceluiași Centru, a primit diploma pentru cel mai bun coordonator de voluntari.

Tatiana Tomșa

Tatiana Tomșa spune că se simte mândră de rezultatele ei, de rezultatele Consiliului Raional de Tineret (CRT) Ungheni și a altor tineri din această structură de tineret. „Cel mai activ voluntar” nu este doar despre activism, ci și despre muncă, și dedicație, coborâșuri și urcușuri, dezvoltare și plăcere, societate și idealuri”, ne spune Tatiana Tomșa, după care mai adaugă: „Această nominalizare se datorează în mare parte tinerilor din CRT Ungheni, pentru că ei au fost cei care m-au susținut să continui ceea ce am început alături de ei acum 2 ani și cei care mi-au oferit toate forțele de a da tot ce este mai bun din mine, iar pentru asta le mulțumesc enorm”.

Felicia Naziru

Felicia Nazîru, la rîndu-i, este voluntar cu „acte în regulă” de 2 ani și mereu a promovat voluntariatul și a încurajat tinerii să facă voluntariat. A primit această nominalizare deja al doilea an consecutiv. „Depun mult suflet în ceea ce fac și ador să lucrez cu tinerii”, spune ea, menționând că acest premiu o încarcă cu energie pentru a merge mai departe pe acest drum. „Iar aceasta nu se poate întâmpla fără consilierii Consiliului Raional al Tinerilor Ungheni”, a conchis dânsa.

Totodată, la Gala Premiilor pentru Consiliile locale ale Tinerilor din Moldova, Aurica Amariei, specialist tineret la Primăria orașului Călărași s-a ales cu diploma de onoare pentru  – Cel mai dedicat specialist tineret, iar Consiliul Local al Tinerilor din Călărași s-a ales cu diploma de onoare pentru – Cel mai consolidat Consiliu Local de Tineret.

De subliniat că Gala Premiilor pentru Consiliile de Tineret se organizează anual de către Rețeaua Națională a Consiliilor Locale ale Tinerilor din Moldova, cu suportul oferit de Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova. Scopul evenimentului are drept scop remarcarea performanțelor tinerilor, precum și a contribuției structurilor reprezentative ale tinerilor și a lucrătorilor din domeniu la dezvoltarea sectorului de tineret.

Natalia Junghietu

 

 

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *