Soții Sobol din Bravicea au dat startul unei campanii de ajutorare a familiilor vulnerabile din localitate

Familia Victoria și Eugenia Sobol din satul Bravicea, acum opt ani au dat start afacerii „Stupina din codrii Moldovei” cu gust dulce ce le aduce profit și plăcere și, recent au început să dezvolte și turismul apicol. Și-au cumpărat o casă țărănească autentică, au renovat-o și începând cu anul viitor își va deschide ușile pentru turiști, informează agromedia.md.

Totodată, ei și-au mai propus încă un scop – de a ajuta familiile social vulnerabile din localitatea lor. Mai exact, Victoria și Eugen și vor să contribuie la bunăstarea a 38 de copilași care au nevoie de rechizite, cărți, mobilă sau alte bunuri ce le vor permite să obțină cunoștințele necesare la școală.

“Anul acesta avem o cantitate mai mare de miere și am decis să combinăm realizarea acesteia contribuind la bunăstarea celor peste 10 familii din satul Bravicea. Îndemnăm pe toți iubitorii de miere să procure un borcan de 3 kg de miere polifloră la prețul de 400 de lei, iar fiecare 100 lei vor fi donați. Ne propunem să realizăm acest gest o dată pe săptămână, începând cu data de 13 noiembrie”, a spus Eugen Sobol.

Tinerii antreprenori, au întitul campania „Fii mai Bun, Comandă Acum” și va dura șapte săptămâni. Aceasta are drept scop să ofere cât mai multe bucurii familiilor neajutorate. „În cazul când vom reuși să livrăm toate cele 100 borcane de miere polifloră, o să atragem și alți apicultori dornici să ajute aceste familii. Miere este din plin, acum trebuie să găsim și consumatori cu suflet mare care ne vor ajuta să ducem la bun sfârșit proiectul de caritate”, a mai spus apicultorul.

Totodată, Eugen și Victoria planifică să dezvolte turismul apicol din țara noastră, așa că Cei care doresc să încerce apiterapia cu zumzet, să guste miere bună și naturală sau pur și simplu să își petreacă timpul util și sănătos, vor fi așteptați cu drag la „Stupina din Codrii Moldovei”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *