Vedeți cine sunt candidații la funcția de primar al comunei Negurenii Vechi

Pe 21 noiembrie, în satul Negurenii Vechi, vor avea loc alegeri locale noi. La Circumscripția electorală comunală Negurenii Vechi 35/23 vor putea să-și exercite dreptul de vot 1571 de persoane.

Candidații înregistraţi pentru funcţia de primar la alegerile locale noi sunt:

  1. Vadim Cozariuc, Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. Are studii superioare, profesia – Artilerie terestră și este primar interimar al comunei Negurenii Vechi.
  2. Glina Uscatu, Partidul Democrat din Moldova. Are studii superioare, de profesie este pedagog și este directoare a Gimnaziului Negurenii Vechi.
  3. Petru Primac, Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate. Are studii medii de specialitate, de profesie este agronom și îndeplinește funcția de specialist în reglementarea relațiilor funciare la primăria Negurenii Vechi.
  4. Irina Carauș, Partidul Verde Ecologist. Are studii medii de specialitate. De profesie este jurist și activează ca administrator al unei gopodării țărănești.

În toate cele patru sate componente ale comunei Negurenii Vechi (Țîghira, Coșeni și Zăzulenii Vechi), secțiile de votare vor fi deschise în incinta caselor/căminelor de cultură.

De subliniat că alegerile locale noi se desfășoară după ce în decembrie 2020, primarul Adrian Cozariuc a încetat din viață, la vârsta de doar 47 de ani. Acesta era reprezentant al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și a fost ales primar la 20 octombrie 2019, cu un scor categoric, de 70,95% din sufragii.

Alegeri locale noi se desfășoară în 15 localități din întreaga țară.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *