La Ungheni s-a deschis un punct de vaccinare contra COVID-19. Poate merge oricine să se vaccineze

Imagine simbol

La Ungheni, dar și în alte orașe (Chișinău, Soroca, Căușeni, Cahul, Telenești, Strășeni, Anenii Noi, Glodeni, Hâncești, Leova, Criuleni, Rezina, Orhei, Nisporeni și Edineț), se organizează Săptămâna Imunizării, începând cu 25 octombrie și până la data de 31 octombrie.

Astfel, începând cu ziua de azi, 28 octombrie, unghenenii care vor să se vaccineze împotriva Covid-19, pot merge la farmacia din incinta marketului Slavena pentru a se imuniza. Acolo este deschis un punct de imunizare și vor fi disponibile mai multe tipuri de vaccin. Trebuie să aveți cu voi doar buletinul de identitate. Punctul de imunizare va activa până la data de 31 octombrie.

„Săptămâna Imunizării vine să contureze toate mesajele experților în epidemiologie, autorităților în sănătate despre importanța vaccinării pentru a opri pandemia. Îndemnăm toți cetățenii, care încă nu au reușit să o facă, să beneficieze de vaccin. Protejați-vă pe dumneavoastră și pe cei dragi, puneți umărul la sporirea nivelului de vaccinare, astfel încât să avem parte de o viață sănătoasă, fără COVID-19”, menționează secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Svetlana Nicolaescu.

NOTĂ: Vaccinarea împotriva COVID-19 te protejează de formele grave și decesul provocat de COVID-19. Contactează medicul de familie sau mergi la orice centru de vaccinare, fără programare, doar cu buletinul de identitate. Doar împreună putem opri pandemia!

De la începutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, 853.658 de persoane din Republica Moldova au încheiat schema completă de vaccinare.

Săptămâna Imunizării este organizată de către Ministerul Sănătății în parteneriat cu Organizația Mondială a Sănătății, UNICEF Moldova, Banca Mondială.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *