Trei drumuri au fost reabilitate în orașul Ungheni. Urmează alte 10

Imagine simbol

După ce, în această toamnă, au fost reparate capital, cu pietriș, porțiuni din următoarele străzi din sectorul Dănuțeni: Iacob Ciachir – 308 metri,  Independenței – 306 metri și Constantin Moruzzi – 303 metri, urmează să fie reabilitate și segmentele rămase din cele trei străzi (de la intersecția cu strada Tereza Sobolevschi până la intersecția cu strada Petru Rareș).

Totodată, vor fi reabilitate și alte 10 străzi și stradele din acea regiune. Este vorba de străzile: Nucului, Cetireni, Doina, Miorița, Luceafărul, 31 August, Tereza Sobolevschi, precum și stradelele: Miorița, Luceafărul, 31 August.

Lungimea totală a drumurilor ce vor fi reabilitate este de 4875 de metri.

Anunțul privind concursul de selectare a executorului a fost publicat deja pe pagina web a Primăriei municipiului Ungheni. Lucrările de reabilitare vor începe în anul curent și vor continua în anul 2022, în funcție de condițiile meteo.

Reamintim că în regiunea respectivă din sectorul Dănuțeni au avut loc lucrări de construcție a sistemului de apă și canalizare, care sunt deja pe ultima sută de metri.

Proiectul respectiv – „Reabilitarea și extinderea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare în localitatea Ungheni”,  este implementat de Agenția de Dezvoltare Centru, fiind finanțat de Uniunea Europeană, în cooperare cu proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”, care este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ).
Reabilitarea drumurilor se va face din banii Primăriei municipiului Ungheni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *