Garajul Procuraturii din Ungheni și o anexă a clădirii au luat foc în această noapte

Sursa: foto.dinmoldova.info

În seara zilei de 21 octombrie, pompierii din Ungheni au intervenit pentru a lichida un incendiu, care s-a produs într-un garaj de pe teritoriul Procuraturii raionului Ungheni, dar și la o anexă a acesteia.

Pentru lichidarea incendiului au intervenit trei echipe de salvatori, care ajunși la fața locului, au stabilit că focul a cuprins un garaj și o anexă. În timpul intervenției salvatorii au reușit evacuarea unui automobil din garajul afectat.

Nici o persoană nu a avut de suferit, iar datorită intervenției operative a pompierilor au fost salvate clădirile din preajmă. Incendiul a fost lichidat complet la ora 21:34.

Preliminar se cunoaște că flăcările ar fi izbucnit din cauza unui scurt circuit iar flăcările ar fi distrus richizite de birou și bunuri de uz casnic.

„Sediul Procuraturii raionului Ungheni a rămas intact, nefiind afectat de ardere. Conform informațiilor IGSU, focul a distrus o anexă cu bunuri materiale învechite și 60% din suprafața garajului.”, se arată în comunicatul emis de IGSU

Circumstanțele și cauza urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *