Un concurs de fotografie pentru tinerii de la sate

Youth.md în parteneriat cu Parlamentul Republicii Moldova, Ministerul Educației Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și Crunchyroll, organizează un concurs de fotografie „Viața tinerilor la sat”.

Astfel, dacă locuiești într-o localitate rurală, ești pasionat/ă de fotografie și dorești să-ți împărtășești viziunea și cu ceilalți, Yoth.md încurajează tinerii să participe la concurs.

Condiții de participare: să fii dintr-o localitate rurală; să fii un tânăr creativ și pasionat de fotografie;

fotografia să reprezinte modul tău de exprimare și viziune asupra lumii; să fii deschis să respecți cerințele din Regulamentul acestui concurs; să fotografiezi, exprimi, cultivi modul cum tinerii de la sat își petrec timpul lor liber.

Cele mai bune 12 lucrări ce vor fi selectate, vor fi expuse în cadrul unei expoziții organizate pe 12 august, cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului, în cadrul Parlamentului Republicii Moldova. Autorii vor beneficia de premii, iar lucrarea câștigătoare – de premiul mare.

Termenul limită de expediere a fotografiilor este 15 iulie 2021, ora 23:00. Fiecare participant va trimite lucrările la adresa de email: redactie@youth.md, cu mențiunea „Concurs foto – viața tinerilor la sat”.

Dosarul va conține: fotografia propriu-zisă; date de contact valabile, ale autorului (numele, prenumele, numărul de telefon, email și adresa locuinței participantului); o scurtă istorie a fotografiei (2 – 5 propoziții). Această descriere va însoți fotografia în cadrul expoziției.

De menționat că, concursul de fotografie este organizat de către AO Clubul Studenților, în parteneriat cu Parlamentul RM și Crunchyroll, în contextul proiectului „Creșterea gradului de informare a tinerilor din zonele rurale cu referire la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2021 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *