FOTO/ O fântână cu ciutură, aflată pe drumul dintre satele Sipoteni și Bahmut, va reveni la viață

O fântâna cu ciutură, care pe timpuri a potolit setea trecătorilor de pe traseul Chișinău-Ungheni, va căpăta în curând o imagine nouă.

După ce a stat uitată o vreme îndelungată, fără să aibă măcar o găleată cu care cei însetați să scoată apă, fântâna a fost curățată zilele trecute. Gestul creștinesc a fost făcut prin implicarea mai multor persoane, la inițiativa Filialei Ungheni a Camerei de Comerţ şi Industrie.

”Aducem sincere mulţumiri Echipei Situații Excepționale Călărași, sub conducerea lui Nicolae Steclari , directorului Întreprinderii Silvice Călărași Ion Haralampov, și nemijlocit Domnului Sergiu Artene , vicepreședinte al raionului Călărași, pentru receptivitate şi ajutorul acordat în curățarea fântânii”, se spune într-o postare pe pagina oficială a instituției. ”Ulterior, aceasta urmează a fi renovată la inițiativa și cu suportul Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, fiind încadrată într-o frumoasă acțiune ecologică cu impact social”, se mai adaugă în comunicat.

Contactat de ”Expresul”, Nicolae Steclari ne-a comunicat că nu a stat deloc pe gânduri atunci când a primit invitația de a ajuta, împreună cu colegii săi, la curățatul fântânii. ”Nu e pentru prima oară când pompierii de la Călărași se implică în asemenea acțiuni. Doar că mereu ne-am condus de ideea că ”Lucrurile bune se fac în liniște”. De fiecare dată suntem receptivi și chiar a fost o plăcere să readucem fântâna la viață, după ce a ajuns într-un nivel de delăsare greu de imaginat. Din câte am înțeles, în scurt timp va fi frumos amenajată și va bucura multă lume”, a declarat șeful Secției Situații Excepționale Călărași.

        


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *