Alegeri parlamentare anticipate 2021. Ungheneni ce aspiră la fotoliul de deputat. Andrian Cheptonar

Și ungheneanul Andrian Cheptonar aspiră la fotoliul de deputat. Acesta se află pe lista Partidului Acțiune și Solidaritate, inclus cu numărul 41.

Este vice – președintele interimar al OT PAS Ungheni.  Este fondatorul și directorul  unei firme de închiriere a mașinilor.

La moment, este Consultant pentru dezvoltare economică locală PNUD Moldova, Programul EU4Moldova. Timp de patru ani ( din 2013 – 2017) a fost director al Centrului de Servicii NEXUS din Ungheni. Iar din 2010 până în 2013 a fost consilierul primarului, la Primăria orașului Ungheni. Andrian Cheptonar a oferit consultanță cu privire la relațiile publice ale primarului și relațiile internaționale ale Primăriei. Din 2004 până în 2010 a lucrat la Serviciul de Informații și Securitate, în calitate de ofițer de informații.

A făcut facultatea în România și masteratul în Marea Britanie, dar „am ales de fiecare dată să revin acasă, să contribui la schimbare. E o chestiune de principiu – trebuie să muncesc în țara mea pentru a porni în sfârșit normalitatea!”, vorba dânsului.

Este primul său pas făcut în politică. Nu a fost membru niciunui partid până a adera la PAS. „M-am alăturat echipei PAS și am decis să mă implic în politică, dorindu-mi o Moldovă normală. O țară obișnuită, unde lucrurile se întâmplă așa cum trebuie să se întâmple. Atât de simplu. Vreau să trăiesc împreună cu copiii mei într-o societate în care oamenii au încredere unii în alții. Unde instituțiile funcționează – medicul este respectat și ascultat, inspectorii de tot soiul nu muncesc pentru norme de amenzi sau mită transmisă ierarhic, unde polițiștii nu sunt obligați să urmărească politicieni, iar dacă au făcut-o la un moment dat, își bagă capul în nisip de rușine și nu se erijează în cei pe care i-au interceptat mai ieri. Vreau ca politicienii să fie politicieni – să discute idei, să îmbunătățească legi și să gândească cum fac viața oamenilor mai bună. Sunt dezgustat de mediocrități țipătoare care încearcă să intre în atenția și solda unor finanțatori. Timp de 30 de ani am văzut politicieni care au vândut și s-au vândut. Care au divizat oamenii pentru a-i conduce. Politicieni care au pedalat o idee dar au uitat de ea când au ajuns importanți. Populiști creați de experți plătiți din banii furați de la noi, doar pentru a rupe de la cineva măcar 2-3%”, a scris Andrian Cheptonar pe pagina sa de Facebook.

Citiți și informații despre călărășeanul Petru Puțuntică, înscris pe listele PAS, trecut sub numărul 71.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *