De Ziua Familiei, la Călărași a fost lansat un concurs

Consiliul Raional Călărași și Direcția Cultură a lansat un concurs de muzică și coreografie cu tematica „Familia mea – comoara mea”, dedicat Zilei Internaţionale a Familiei, care se sărbătorește, tradițional la 15 mai.

Potrivit organizatorilor, scopul concursului este sensibilizarea tuturor cetățenilor și autorităților cu privire la rolul familiei în societatea contemporană, dar și o bună ocazie de a celebra uniunea dintre membrii familiei. Iar obiectivul principal este de a accentua importanţa familiei şi de a promova valorile familiei – egalitatea, dragostea, respectul și în același timp promovarea muzicii și dansului.

Participanţii vor realiza un video la tema familiei prin care vor promova muzica, dansul, respectul de sine. Filmulețul video va avea o durată nu mai mare de 5 minute. Fiecare participant poate concura cu cel mult două filmulețe video.

Concursul este destinat familiilor din raionul Călărași și se va desfăşura în perioada 29 aprilie – 12 mai. Festivitatea de premiere se va face pe 15 mai, în ziua când se sărbătorește Ziua Familiei. Toți participanții vor primi diplome, însă juriul va desemna și câștigătorii locurilor 1, 2 și 3.

Cu regulamentul concursului puteți lua cunoștință AICI. 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *