Slavena Megamarket anunţă Tombola momentană

În această primăvară, Slavena Megamarket sărbătorește aniversarea de 3 ani de la deschiderea ușilor pentru cumpărătorii săi din orașul Ungheni.

În perioada 24 martie – 23 aprilie, Slavena Megamarket se grăbeşte să sărbătorească aniversarea alături de cumpărătorii săi și să-i bucure pe toți cu noutatea despre Tombola momentană. Efectuați cumpărături în sumă de la 299 lei, confirmaţi participarea bonului fiscal la recepţie şi extrageți biletul norocos din lototron. Răzuiți în locul indicat pe bileţel şi încercaţi-vă norocul! S-ar putea ca anume dumneavoastră să fiți cel care va câștiga unul dintre următoarele premii:

  1. Certificate cadou în valoare de 1000 lei pentru utilizare în rețeaua Slavena Megamarket pentru o achiziție unică – 5 buc;
  2. Electrogril – 2 buc;
  3. Robot de bucătărie – 3 buc;
  4. Mașină de tocat carne – 2 buc;
  5. Aspirator – 2 buc;
  6. Toster – 3 buc;
  7. Storcătoare de suc – 2 buc;
  8. Scooter – 1 buc;
  9. Tabletă Apple IPad – 1 buc;
  10. Televizor – 2 buc;
  11. Mașină de spălat vase – 3 buc;
  12. Frigider – 1 buc.

Un bon fiscal poate participa o singură dată!

Pentru a evita cazurile de reutilizare a bonurilor, la recepție, managerul va trebui să vă marcheze bonul cu ștampila „A participat”. Astfel, Slavena Megamarket oferă o șansă onestă și transparentă fiecărui cumpărător să devină proprietarul unui premiu plăcut!

Slavena Megamarket vă aşteaptă în fiecare zi de la ora 8:00 pînă la ora 22:00 şi vă îndeamnă să fiţi extrem de precauți și să respectați toate regulile de igienă (purtați măști, mănuși, dezinfectați-vă cât mai des mâinile).

Aveți grijă de dumneavoastră și de cei dragi!

                 P

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *