Trenurile la Ungheni și Călărași nu vor mai circula. Circulația acestora a fost suspendată definitiv

Începând cu 12 februarie, Întreprinderea de stat „Calea Ferată a Moldovei” va suspenda circulația tuturor trenurilor locale și suburbane. Acest lucru a fost anunțat de reprezentanții căii ferate la o ședință a comisiei parlamentare pentru economie, buget și finanțe, la o discuție a situației cu restanțe salariale, scrie Newsmaker.md

„Nimeni nu le subvenționează, până acum reprezintă doar cheltuieli pentru întreprindere. Aceste trenuri sunt depășite și prezintă un pericol pentru pasageri. Ora de vară va veni în curând, ele pot lua foc și reprezintă un pericol pentru pasageri”, a declarat reprezentantul Căii Ferate.

Acesta a mai menționat că 70% dintre călătorii trenurilor sunt acum angajați ai companiei, care călătoresc cu trenurile gratuit.

Menționăm că din primăvara anului trecut, din cauza pandemiei, trenurile internaționale de călători și o parte din traficul intern de călători a încetat să mai circule.

În prezent, Calea Ferată operează călătorii pe direcțiile Chișinău – Bender, Chișinău – Ungheni și Bălți – Ocnița. Astfel, după această decizie, circulația trenurilor de călători se va opri complet în Moldova.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *