QUIZ. Ce știi despre eficiența energetică, care te poate ajuta să faci mari economii și să-ți îmbunătățești condițiile de trai?

Utilizarea eficientă a energiei, numită uneori pur și simplu eficiență energetică, are scopul de a reduce cantitatea de energie necesară pentru a furniza produse și servicii.

În ultimele decenii, omenirea a devenit tot mai conștientă de importanţa implementării unor măsuri de eficiență energetică, ceea ce ar duce la reducerea pierderilor de energie, creșterea eficienţei caselor noastre, a locurilor de muncă și a localităților, îmbunătăţirea mediului și a calităţii vieţii, construirea unui viitor mai bun pentru copiii noștri.

Ce știi tu despre eficiența energetică?

Testează-ți cunoștințele, răspunzând la întrebările Quiz-ului, realizat de echipa ziarului „Expresul”, în parteneriat cu AO „Expresul”, care implementează, la momentul de față, Proiectul „Fiecare poate contribui la economisirea resurselor naturale și la îmbunătățirea mediului”, în cadrul Proiectului ”Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană (UE) și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *